Hvorfor har jeg valgt at blive psykoterapeut:

Jeg har altid interesseret mig for det at få det bedste ud af noget, med de muligheder, der ligger foran os. Jeg har været leder i over 20 år og dermed arbejdet med det at få andre til at trives og finde det positive frem. Så er jeg heller ikke helt ung og livet har også budt mig udfordringer og prøvelser.  Det har vist mig at på trods af udfordringer, så kan man arbejde sig ud af tingene og få skabt det liv, man gerne vil have. 

Efter at have arbejdet det samme sted i over 10 år, fik jeg stress. Jeg har altid være meget pligtopfyldende, hvilket er en fin egenskab, men jeg glemte at tage vare på mig selv. Jeg forsøgte mens jeg havde begyndende stress at færdigøre en EMBA og håndtere et lederjob dog med en delvis sygemelding og det gik helt galt. Jeg endte med meget alvorlig stress. For nogle år tilbage døde min kære mand og det var en meget svær tid for mig og mine børn. Vi måtte kæmpe med sorg og savn samt det at skulle lukke en bog om et liv, vi ikke var færdige med. Efter meget arbejde med mig selv er jeg nu i dag i gang med at åbne en ny bog med et nyt eventyr, hvor jeg lever lykkeligt med dybden i følelser efter det, jeg har været igennem. 

Jeg synes, at det er en gave at stå op i livets modvind og måske blive væltet omkuld men at komme ud på den anden side, såret men beriget. Det er svært og kræver en del arbejde – men det er det værd. 

Med fokus på Forandring, udvikling, dine må og drømme han du flytte dig til et liv med lykke

NLP

NLP træner, coach og psykoterapeut .

Systemisk coach

Certificeret i Belbins roller

Neuropædagogisk uddannelse

Uddannet i den svære samtale

KEMLPER INSTITUT

Ledelse udannelse

Diplom uddannelse i ledelse
EMBA fra CBS