Når du vil finde lykken eller nå dine mål er det vigtigt, at du starter med slutningen – nemlig at svare på hvad er lykken for dig eller hvad er dine mål. 

Vejen til Din lykke

Når du skal finde ind til hvad der gør dig lykkelige, er det vigtigt at kigge på følgende. Hvem er du, når du ikke skal leve op til andres forventninger, regler eller vedligehold et forsvar mod verden. 

vejen til at nå dine mål

Når du skal arbejde mod at nå dine mål, så er det vigtigt, du arbejder med at definere, det du gerne vil nå og kigge på hvordan kommer du derhen. Men det er også meget vigtigt at kigge på, hvad kan forhindre dig i at nå dine mål og kan du miste noget når du når det. 

Hvordan er processen?

Vi starter med at kigge på hvor er du nu, samt hvad er det, der gør at du gerne vil forandre noget. Derefter definerer vi, hvor du gerne vil hen. For at du kan få alt i dig til at arbejde mod det du gerne vil, bruger vi også noget tid på hvad du kan miste ved at nå dine må og hvilke andre faktorer, der kan modarbejde dig i din proces
tag dit første skridt i dag

Mærk

For at gøre det nemmere for dig. Men også for at få alt i dig til at arbejde henimod, det du gerne vil. Så bruger vi noget tid på at du kommer til at mærke hvordan det føles at være lykkelig – at nå dine mål.  

Udsæt ikke - tag dit første skridt nu

Alle fortjener at være lykkelige og nå det de gerne vil. 

Det kan virke som en uoverkommelig proces for dig, hvor du kan sig til dig selv det lykkes ikke for mig, at jeg en dag bliver lykkelig og når mine mål uden at skulle kæmpe for det og betale en høj pris.