Kender du det, at du gerne vil leve et sundt liv,
men sofaen og kiloene sniger sig på?

Du har i perioder dyrker motion og spiser sundt – men så er der ligesom noget, der går galt.

Måske er du typen, der kører hårdt på træningsmæssigt og spiser næsten ingenting. Derfor er programmet alt for stramt og hårdt og svært at overholde. 

Måske har du brug for at finde glæden ved at træne og spise sundt.

Måske har du brug for en der ud fra dit mål laver en plan, så du når målet. 

Måske er det en der står og venter på dig,  når du skal træne, en der tjekker hvad du spiser.

Det kan også bare være, at du gerne vil men ikke helt ved, hvad du har brug for.  

Et sundt liv

Det vigtige er, at du har fundet motivationen og glæden ved at træne og spise sundt. Det er det fordi, du kan kun bevare den gode vane, hvis du har det. Alle kan kortvarigt fornægte sig alt og piske sig selv til hård træning. Men hvis det er din taktik, så er der en stor risiko for, at du falder i og at du fristes til at belønne dig selv med noget af det, du har valgt fra. 

Hvordan gør jeg?

Med udgangspunkt i psyke , træning og kost kan der laves et program, hvor alle tre ting spiller sammen, så du er motiveret og har det sjovt. Det handler om at finde det, du synes, der er sjovt og lækkert og så at indstille dig på alt det, du gerne må og vil. Det handler om at finde lige netop din nøgle til at låse døren til dit nye liv op.
Livet skal ikke være surt men sundt.

Psyken

I NLP er der metoder, vi kan bruge til at aflære gamle vaner og lære nye. Samtidig med at vi skaber en stærk motivation og ændrer vores tilgange til den nye vane.


træning

Det handler om at have det sjovt og om at have en holdning om at træne effektivt. Effektivt således at du får mest muligt ud af det, du laver. Det er også vigtigt at have defineret hvilke mål du har og at den træning du laver bygger op mod målet. 


kost

Når vi skal ændre vores kost, skal vi tænke på, hvad der glæder os, som ikke modarbejder vores mål. Derudover skal vi tage små skridt. Det er vigtigt for at have succes, at man ikke dropper alt hvad man godt kan lide på engang. Det er også vigtigt, at du laver lækker mad selvom den er anderledes og mere sund end det du plejer at spise. 

Work smarter not harder

For at nå dine mål er det vigtigt, at du har defineret dem grundigt og at du ikke har noget, der modarbejder dig i at nå dine mål.